VBH Nederland B.V. wint Graydon Financieel Gezond award 2014

Ieder jaar reikt Graydon de Financieel Gezond award uit. Een prijs voor Nederlandse bedrijven die aan de strenge criteria voor financiële gezondheid voldoen. De award is een financieel kwaliteitskeurmerk van Graydon en is gebaseerd op omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.

Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven heeft de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘financieel gezond’ kan noemen. Met gepaste trots kunnen we hierbij melden dat VBH Nederland B.V. volgens Graydon in deze top van financieel gezonde bedrijven behoort en dat we de Graydon Financieel Gezond award hebben ontvangen!

Verantwoord zaken doen
De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat VBH een betrouwbare partij is om zaken mee te doen. De award laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken. In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

Over Graydon
Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketinginformatie. Met deze diensten helpt Graydon bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie.

Deel dit bericht