Winnen met VBH Innight

VBH Nederland ontwikkelt en levert oplossingen in raam- en deurtechniek voor kunststof en aluminium profielsystemen aan fabrikanten van gevelelementen en montagebedrijven. Met bijna veertig jaar aan ervaring heeft VBH inzicht in de vraagstukken waar deze bedrijven mee kampen, waaronder het tijdsverlies bij servicebedrijven door het bevoorraden van de bussen via een centrale locatie.

Door middel van VBH Innight, onderdeel van VBH logistiQ, kunnen de bussen direct van voorraad worden voorzien, zonder dat de bus naar een centrale locatie hoeft. Dit levert een directe tijdsbesparing op. Bart Louwen, Supply Chain Manager bij VBH: “Wij willen oplossingen bieden waar onze klanten echt iets aan hebben, tijdswinst is daar zeker een voorbeeld van”.

Bedrijven die gericht zijn op het snel verlenen van reparaties en onderhoud aan gevels krijgen dankzij de flexibele nachtelijke leveringen meer tijd voor het verlenen van deze service. Hierdoor is bij de monteurs alle voorraad aanwezig om direct te kunnen starten bij de eerste klant. “Dankzij VBH Innight zijn we nog beter in staat deze klanten flexibel en op maat te beleveren, waardoor ook zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn.”

Het leveren vindt plaats op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld in de kofferbak van een servicebus of een kast aan de muur. Bovendien worden ook retouren opgehaald en volgens afspraak naar de juiste locatie gebracht. Louwen: “Het traject gaat erg goed, zowel wij als onze klanten zijn zeer tevreden over de resultaten. Het uitrollen van deze service naar meer van onze klanten behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden”.

Voor meer informatie over VBH Innight of onze drie andere logistieke oplossingen, kijk hier.

Deel dit bericht