Beslagsamenstelling in LogiKal

In Uncategorized by Marketing

Wanneer u een deur wilt aanvullen met het beslag, zijn er altijd meerdere keuzes om te maken. Om dit standaard te houden kunt u gebruik maken van een beslagsamenstelling in Logikal. Dit zorgt ervoor dat, wanneer er bijvoorbeeld een standaard naar buitendraaiende deur gemaakt moet worden, u eenvoudig binnen één klik het juiste beslag hebt voor heel de deur.  
Dit zorgt er uiteindelijk voor dat er tijd wordt bespaard met het calculeren van een deur en dat iedereen hetzelfde beslag kiest. Ook is dit eenvoudiger voor het productieproces omdat dan vaker dezelfde artikelen worden gekozen.

Hoe is dit in te stellen in LogiKal 

U maakt een deur aan in LogiKal en vult het beslag met de juiste artikelen die u standaard wilt gebruiken voor deze ‘standaard deur’. 

Vervolgens slaat u deze beslagsamenstelling op door boven het beslagpakket op het ‘floppy schijfje’-icoon te klikken. 

Hier kunt u een naam ingeven en deze beslagsamenstelling opslaan als algemene instelling.  Zo kunt u ze bij elk project kiezen. Let op! Wanneer u het opslaat als projectinstelling dan kun je deze beslagsamenstelling alleen toepassen in het huidige project. 

Wanneer u nu een standaard deur aanmaakt, kunt u door op het ‘map’-icoontje te klikken, (naast het floppy schijfje), het beslag ophalen voor een standaard deur. 

Zodra u een beslagsamenstelling aanklikt dan vult LogiKal de huidige deur met het beslag dat eerder is opgeslagen. Zo heeft u bij elke type deur altijd hetzelfde beslag. 

Heeft u vragen over deze functie in logiKal of bent u nieuwsgierig naar onze databank in logiKal neem dan contact op!

U wordt met plezier geholpen!