Het coronavirus, onze voorzorgsmaatregelen en bedrijfsvoering

In VBH Nieuws by MarketingGeachte relatie,

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft een enorme impact op onze samenleving en dagelijkse bezigheden. Natuurlijk roept dit ook vragen bij u op over hoe wij onze bedrijfsvoering op de situatie afstemmen en welke voorzorgsmaatregelen wij hebben getroffen.

Beperken fysieke contacten
De gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers staat voorop en om die reden zijn onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Daarbij volgen wij het advies van de Rijksoverheid en het RIVM om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken. De hygiëneregels op ons kantoor en in het magazijn zijn aangescherpt en een aantal van onze medewerkers werkt thuis.

Voorraad en levertijden
Wij beschikken over ruim voldoende voorraad en deze wordt momenteel nog dagelijks aangevuld. Alles wordt door ons in het werk gesteld om uw bestellingen goed te verwerken en tijdig aan u uit te leveren.

Uitstellen klantbezoeken
De zaken gaan gewoon door, maar we hebben onze buitendienst medewerkers geïnformeerd afspraken met u of uw medewerkers zoveel mogelijk telefonisch af te handelen om zo toch samen een oplossing te vinden voor uw vraag. Natuurlijk plannen wij op verzoek ook graag al een nieuwe afspraak met u in. Vanzelfsprekend richten wij ons daarbij op de periode na 6 april.

Mocht het toch dringend gewenst zijn om een afspraak doorgang te laten vinden, dan overleggen we dat graag met u. We schudden dan – hoe graag we dat ook zouden willen – even geen handen en houden fysiek wat meer afstand.

Offerte aanvragen of bestellingen plaatsen
Tijdens kantooruren (08.00-12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur) zijn wij voor al uw vragen telefonisch bereikbaar op ons centrale telefoonnummer 0162 – 48 34 00. U krijgt dan een van onze telefonistes aan de lijn. Zij zullen u dan met een collega op kantoor of thuis doorverbinden. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen. Ons algemene e-mailadres is info@vbh-nl.com

Tenslotte …
Wij volgen de berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM op de voet en zullen steeds opnieuw beoordelen hoe wij onze dienstverlening op basis van eventuele verdere maatregelen moeten aanpassen. We zullen u op de hoogte houden indien er ontwikkelingen zijn.

U allen sterkte en een goede gezondheid toegewenst.

Met vriendelijke groet,
 

Het TEAM van VBH Nederland BV