Hoofd verkoop binnendienst

voor 40 uur per week 

Binnenkijken bij VBH…

Wat ga je doen …

Je geeft leiding aan een team van 11 binnendienst medewerkers (voor de segmenten elektro, aluminium en kunststof B2B) en zorgt samen met hen dat onze klanten meerwaarde ervaren. Jij motiveert en coacht hen om proactief te werken en doelstellingen te realiseren. Je volgt samen met jouw team nauw de ontwikkelingen in de branche en weet kansen te benutten. Je draagt zorg voor de juiste opvolging van orders, offertes, klachten en administratieve processen en initieert en stimuleert verander- en verbeterprojecten op de afdeling. 

In samenwerking met jouw leidinggevende, de commercieel directeur, stel je commerciële doelen vast en vertaal je deze in concrete afdelingsplannen en verkoopdoelstellingen. Met onze innovatieve concepten bouw je onze marktpositie verder uit en zorg je ervoor dat jouw team zich elke dag weer weet te onderscheiden.

Wie ben jij?

Je bent geïnteresseerd in mens en techniek, hebt een open werkhouding en handelt probleemoplossend. Je hebt leidinggevende ervaring en coacht de medewerkers bij (commerciële) activiteiten. Je bent zichtbaar voor het team, geeft duidelijk richting en stimuleert de samenwerking met andere afdelingen. Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig.

Verder beschik je over:

  • kennis van MS Office en ERP-systemen (bij voorkeur Navision);
  • je toont eigenaarschap en hebt een ondernemende werkhouding;
  • gezond verstand en een goede dosis humor.

Werken bij VBH…

Wij ontwikkelen en leveren oplossingen in raam – en deurtechniek voor aluminium, metalen en kunststof profielsystemen en zijn binnen de gevelbranche al meer dan 45 jaar dé expert op het gebied van hang- en sluitwerk. Naast een zelfstandige functie bij een kerngezond en groeiend bedrijf waar een aangename informele werksfeer heerst en veel vakkennis aanwezig is, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • een premievrij pensioen;
  • een goed gebenchmarkt salaris; 
  • ruime opleidingsmogelijkheden;
  • een arbeidsovereenkomst voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling; 
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar.   

Interesse?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over bovenstaande vacature, via 0162-483400. Vraag dan naar Wim de Snayer, commercieel directeur.

Wil je gelijk solliciteren? Overtuig ons dan met jouw cv én onderscheidende motivatiebrief via vacatures@vbh-nl.com. Graag reageren vóór 20 augustus a.s. De eerste gesprekken plannen we in week 34 en 35 in.

Van 9 t/m 13 augustus zijn wij gesloten vanwege zomervakantie. Kijk voor meer informatie op www.vbh-nl.com

We stellen het niet op prijs wanneer andere bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden