Vacature: Inkoop- & Magazijnmanager (MT-lid)

In vacature by Marketing

Ben jij die klantgerichte, zelfstandige verbinder met een passie voor logistiek die wij zoeken? Heb jij een eigen visie ontwikkeld op jouw vakgebied en ben je gedreven in het continue verbeteren van processen? Als dat zo is dan past onderstaande functie bij VBH Nederland bv hopelijk bij jou. Wellicht een mooie vervolgstap in jouw carrière?

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime

Inkoop- & Magazijnmanager (MT-lid)

In deze tactische functie ben je verantwoordelijk voor de afdelingen logistiek (9 FTE) en inkoop (2 FTE) en zorg je voor de verdere ontwikkeling van onze logistieke dienstverlening en de daarbij behorende IT-oplossingen. Je neemt initiatieven om de samenwerking met de ketenpartners (klanten en leveranciers) te optimaliseren en weet collega’s te enthousiasmeren en motiveren voor interne (proces-) verbeteringen welke uiteindelijk van toegevoegde waarde zijn voor de klant.  

Samen met de logistieke collega’s zorg je er voor dat het logistieke proces efficiënt verloopt, producten volgens de gestelde kwaliteitsnormen en conform de gemaakte afspraken afgeleverd worden. Samen met de inkopers ben je verantwoordelijk voor een efficiënt inkoopproces (incl. voorraadbeheer) waarbij strategische partnerships centraal staan.

Je rapporteert aan de directeur operations en maakt deel uit van het managementteam. Als logistiek manager heb je een sleutelrol in de samenwerking tussen de diverse afdelingen zoals inkoop, logistiek, productmanagement en verkoop.

Er staan het komende jaar een aantal uitdagende projecten op stapel welke we graag in een persoonlijk gesprek toelichten.

Wie ben jij?

Je bent een daadkrachtige verbinder die mogelijkheden tot verbetering signaleert en deze samen met de collega’s oppakt. Naast sterk analytisch vermogen en vakkennis heb je affiniteit met IT oplossingen en neem je jouw verantwoordelijkheid.  

Je beschikt over:

 • bij voorkeur een HBO-opleiding richting Logistiek, Bedrijfskunde of Supply Chain;
 • minimaal 5 jaar relevante en soortgelijke werkervaring (inkoop, voorraadbeheer en logistiek);  
 • uitstekende kennis van en ervaring met ERP-systemen (Navision is een pré);
 • ervaring met de principes van lean en agile werken;  
 • affiniteit met data en IT.

Daarnaast ben je:

 • een initiatiefrijke en inspirerende kartrekker;  
 • bekend met projectmatig werken;
 • samenwerkingsgericht;  
 • hands-on en doelgericht.

Werken bij VBH… 

Als technische groothandel ontwikkelen en leveren wij oplossingen in raam – en deurtechniek voor aluminium, metalen en kunststof profielsystemen en zijn binnen de gevelbranche al meer dan 45 jaar dé expert op het gebied van hang- en sluitwerk. Wij bieden jou een zelfstandige functie bij een kerngezond en groeiend bedrijf waar een aangename informele werksfeer heerst en veel vakkennis aanwezig is.

Naast 25 vakantiedagen op jaarbasis en een goed salaris bieden wij uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder:  

 • een premievrij pensioen;
 • een arbeidsovereenkomst voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • laptop en smartphone;
 • 13 ADV dagen per jaar en  
 • ruime opleidingsmogelijkheden.  

Interesse?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over bovenstaande vacature, via 0162-483400. Vraag dan naar M. Pistoor – HR adviseur of Roy van Outheusden – directeur operations.

Wil je gelijk solliciteren? Mail ons dan jouw CV mét een motivatiebrief naar vacatures@vbh-nl.com t.a.v. M. Pistoor – HR Adviseur. Graag reageren vóór 25 mei a.s.. De eerste gesprekken plannen we begin juni in.

Kijk voor meer informatie op www.vbh-nl.com.

We stellen het niet op prijs wanneer andere bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.