Technisch relatiebeheerder

Wat ga je doen..

Wij zijn op zoek naar die collega die samen met de accountmanagers en teamgenoten van de binnendienst bestaande klanten van VBH wil helpen succesvol te zijn. Dat lukt alleen als jij je klanten goed aanvoelt, de ongevraagde vragen herkent en hier snel en accuraat op weet te handelen. Je zorgt voor het opstellen van offertes, orderverwerking en aftersales. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan in het traject, dan zorg jij voor heldere communicatie, de juiste oplossing en een vlotte afhandeling.

Wat verwachten wij van jou?

Het meest belangrijke in deze positie is dat je gedreven, klantgericht en resultaatgericht bent. Technische affiniteit binnen de hang- en sluitwerkbranche of gevelbouw heeft onze voorkeur. Maar heb jij ervaring in een soortgelijke technische rol dan past dat zeker ook. Binnen VBH werkt men met het Office pakket, Navision én Logikal. Uiteindelijk draait het om de communicatie met de klanten! Wij verwachten van jou als collega een professional die op een natuurlijke en eigen wijze het contact weet aan te gaan.

Werken bij VBH…

VBH is een technische groothandel die binnen de gevelbranche zeer positief opvalt. Er is een duidelijke visie over de groei en verdere ontwikkeling van het bedrijf. Als werknemer mag je diepgang, interne opleidingen, trainingen plus een informele en gedreven sfeer verwachten. Je direct leidinggevende heeft een coachende stijl en draagt zorg voor een duidelijke open werkcultuur.

Binnen VBH heeft men een 40 urige werkweek, 25 + 13 ADV dagen én een premievrij pensioen voor de werknemers. VBH volgt de CAO Technische Groothandel en een onlangs uitgevoerde benchmark laat een salarishuis zien dat aan de bovenkant van de markt zit.

Solliciteren?

Neem contact op met Erik van Opdorp
Tel.: +31 162 48 3431
E-Mail: vacatures@vbh-nl.com