Vacature: Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst

In vacature by Marketing

voor 40 uur per week

Wat ga je doen..

Wij zijn op zoek naar die collega die samen met de accountmanagers en teamgenoten van de binnendienst bestaande klanten van VBH wil helpen succesvol te zijn. Dat lukt alleen als jij je klanten goed aanvoelt, de ongevraagde vragen herkent en hier snel en accuraat op weet te handelen. Je zorgt voor het opstellen van offertes, orderverwerking en aftersales. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan in het traject, dan zorg jij voor heldere communicatie, de juiste oplossing en een vlotte afhandeling.

Wie ben jij?

Het meest belangrijke in deze positie is dat je gedreven, klantgericht en resultaatgericht bent. Technische affiniteit binnen de hang- en sluitwerkbranche of gevelbouw heeft onze voorkeur. Maar heb jij ervaring in een soortgelijke technische rol dan past dat zeker ook. Binnen VBH werkt men met het Office pakket, Navision én LogiKal. Uiteindelijk draait het om de communicatie met de klanten! Wij verwachten van jou als collega een professional die op een natuurlijke en eigen wijze het contact weet aan te gaan.

Werken bij VBH..

Wij ontwikkelen en leveren oplossingen in raam – en deurtechniek voor aluminium, metalen en kunststof profielsystemen en zijn binnen de gevelbranche al meer dan 45 jaar dé expert op het gebied van hang- en sluitwerk. Er is een duidelijke visie over de groei en verdere ontwikkeling van het bedrijf. Als werknemer mag je diepgang, interne opleidingen, trainingen plus een informele en gedreven sfeer verwachten. Je direct leidinggevende heeft een coachende stijl en draagt zorg voor een duidelijke open werkcultuur.

Binnen VBH heeft men een 40 urige werkweek, 25 + 13 ADV dagen én een premievrij pensioen voor de werknemers. VBH volgt de CAO Technische Groothandel en een onlangs uitgevoerde benchmark laat een salarishuis zien dat aan de bovenkant van de markt zit. Indien gewenst is een vaste thuiswerkdag per week mogelijk.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over bovenstaande vacature, via 0162-483400. Vraag dan naar Wim de Snayer, Commercieel Directeur.

Wil je gelijk solliciteren? Overtuig ons dan met jouw cv én onderscheidende motivatiebrief via  vacatures@vbh-nl.com.