Vacature Business Controller

Op zoek naar een dynamische en strategische controlling functie binnen een middelgrote onderneming waarbij je de brug kan slaan tussen de financiële cijfers en de business zelf? Heb jij een eigen visie op jouw vakgebied en ben je ervaren in procesverbeteringen? Lees dan verder om te kijken of onderstaande functie bij VBH Nederland B.V. bij jou past.

In verband met een vrijgekomen positie zijn wij direct op zoek naar een ervaren en hands-on 

Business controller (fulltime)

Als business controller ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid, budgettering en de volledige financiële administratie van VBH Nederland BV als onderdeel van een internationale holding met een toonaangevende marktpositie. Je fungeert als sparringpartner voor de directie, bent onderdeel van het MT team, je participeert in strategische projecten en werkt vraagstukken ten aanzien van de bedrijfsvoering uit. Jij weet analyses, begrotingen en rapportages om te zetten in helder advies richting de directie en het management zodat bedrijfsmatige beslissingen gefundeerd genomen kunnen worden. 

Met jouw kritische vragen en constructieve feedback, help je om projecten te realiseren en doelstellingen te behalen zodat VBH haar stevige marktpositie verder kan uitbouwen en de hoogste klantwaarde weet te bieden. Je beheert de gehele planning & control-cyclus, draagt verantwoordelijkheid voor het risk-management, de IT portefeuille en o.a. de salaris- en verzekeringenadministratie. 

Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur en stuurt de afdelingen administratie & support en boekhouding aan (totaal 5 mw’s).

Wie ben jij?

Je bent een sterke en daadkrachtige persoonlijkheid die mogelijkheden tot verbetering signaleert en oppakt. Naast een stevige dosis analytisch vermogen en vakkennis, ben jij in staat om jouw team te motiveren en samen met hen de financiële en ondersteunende processen verder te optimaliseren. Je werkt graag samen en denkt als een ware ondernemer. 
Je beschikt over:

  • een afgeronde Hbo-opleiding, aangevuld met een post-HBO opleiding (bijvoorbeeld HOFAM)
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring en/of aantoonbare werkervaring in de accountancy
  • kennis van ERP-systemen – Navision is een pré
  • affiniteit met ICT
  • goede communicatieve vaardigheden (Nederlands is een must, Duits een pré)

Wat bieden wij jou?

  • een marktconform salaris;
  • een fulltime dienstverband;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een premievrij pensioen;
  • aangename informele werksfeer met meerdere sociale activiteiten per jaar.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over bovenstaande vacature, via 0162-483400. Vraag dan naar M. Pistoor – HR Adviseur. 

Wil je gelijk solliciteren? Mail ons dan jouw CV mét een motivatiebrief naar vacatures@vbh-nl.com t.a.v. M. Pistoor – HR Adviseur. Graag reageren vóór 21 mei a.s. De eerste gesprekken plannen we in mei nog in. 

We stellen het niet op prijs wanneer andere bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.