Vacature: Communicatie Medewerker

In vacature by Marketing

Houd je van het schrijven van teksten en weet op deze manier klanten te overtuigen? Ben je op zoek naar een dynamische en zelfstandige communicatie functie waarbij je jouw planningsvaardigheden en creativiteit kan inzetten? Overtuig ons dan met jouw verhaal en reageer op onderstaande functie bij VBH Nederland bv.

Wij zijn per direct op zoek naar een hands-on en proactieve

Communicatie Medewerker (24 uur per week)

Als communicatie medewerker ben je verantwoordelijk voor al onze marketingcommunicatie én de interne communicatie. Denk hierbij aan o.a. het (laten) uitwerken van productacties en -promoties, het ontwikkelen van (externe) nieuwsbrieven, het beheren van onze website en de verschillende socials.

We zoeken een inspirerende en creatieve collega die met ons meedenkt.

Je bent verantwoordelijk voor het verhogen van de naamsbekendheid van VBH Nederland bv door er o.a. voor te zorgen dat onze producten en diensten op een aantrekkelijke manier aan de klant worden gepresenteerd. Je speelt in op trends en ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze in concrete acties. Met jouw creatieve geest weet je onze klanten te bereiken en ben je in staat om hen telkens weer te verrassen. Ook bij uiteenlopende (interne) projecten mogen jouw inbreng en advies natuurlijk niet ontbreken.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Product- en Marketingmanager en maakt onderdeel uit van het team Productmanagement en Marketing. Voor het laten ontwikkelen van visuals e.d. werken we samen met een extern bureau.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die mogelijkheden tot verbetering signaleert en oppakt. Je bent een kei in plannen en organiseren en staat stevig in je schoenen. Je werkt graag samen en neemt jouw verantwoordelijkheid.  

Je hebt verder:

  • bij voorkeur een communicatie opleiding afgerond;
  • minimaal 2 jaar relevante en soortgelijke werkervaring;  
  • affiniteit met technische producten;
  • kennis van en ervaring met online communicatiemiddelen en SEO;  
  • ervaring met projectmatig werken.

Werken bij VBH.. 

Als technische groothandel ontwikkelen en leveren wij oplossingen in raam – en deurtechniek voor aluminium, metalen en kunststof profielsystemen en zijn binnen de gevelbranche al meer dan 45 jaar dé expert op het gebied van hang- en sluitwerk. Wij bieden jou een zelfstandige functie bij een kerngezond en groeiend bedrijf waar een aangename informele werksfeer heerst en veel vakkennis aanwezig is.

Naast 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en een goed salaris bieden wij uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder:  

  • een premievrij pensioen;
  • een arbeidsovereenkomst voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • 13 ADV dagen per jaar en  
  • ruime opleidingsmogelijkheden.  

Interesse?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over bovenstaande vacature, via 0162-483400. Vraag dan naar M. Pistoor – HR adviseur of Jeremy Strik – Product & Marketing Manager.

Wil je gelijk solliciteren? Mail ons dan jouw CV mét een motivatiebrief naar vacatures@vbh-nl.com t.a.v. M. Pistoor – HR Adviseur.

Kijk voor meer informatie op www.vbh-nl.com.

We stellen het niet op prijs wanneer andere bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.