Vacature: Supply Chain Manager

In vacature by Marketing

Op zoek naar een dynamische en zelfstandige functie op het vlak van supply chain waarbij je jouw projectmanagement- en leiderschapsvaardigheden gaat inzetten? Heb jij al een eigen visie ontwikkeld op jouw vakgebied en ben je gedreven in het continue verbeteren van processen? Als dat zo is dan past onderstaande functie bij VBH Nederland bv bij jou.

Wij zijn per direct op zoek naar een hands-on en verbindende fulltime

Supply Chain Manager (MT-lid)

In deze strategische functie ben je verantwoordelijk voor de afdelingen Logistiek (9 medewerkers) en Inkoop (2 medewerkers) en zorg je voor de verdere ontwikkeling van onze supply chain en de daarbij behorende IT oplossingen. Ook neem je initiatieven om de samenwerking met de ketenpartners (klanten en leveranciers) te optimaliseren. Als supply chain manager ben je in staat om je collega’s van diverse afdelingen te enthousiasmeren en motiveren voor deze veranderingen.

Naast het optimaliseren van de totale keten zorg je er samen met de logistieke collega’s voor dat het logistieke proces efficiënt verloopt, producten volgens de gestelde kwaliteitsnormen en conform de gemaakte afspraken afgeleverd worden. Samen met de inkopers ben je verantwoordelijk voor een efficiënt inkoopproces (incl. voorraadbeheer) waarbij strategische partnerships centraal staan.

Je rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur en maakt deel uit van het managementteam. Als supply chain manager heb je een sleutelrol in de samenwerking tussen de diverse afdelingen zoals inkoop en verkoop.

Er staan het komende jaar een aantal uitdagende projecten op stapel welke we graag in een persoonlijk gesprek toelichten.

Wie ben jij?

Je bent een sterke en daadkrachtige persoonlijkheid die mogelijkheden tot verbetering signaleert en oppakt. Naast sterk analytisch vermogen en vakkennis, motiveer jij jouw team om samen met hen de (ondersteunende) processen verder te optimaliseren. Je werkt graag samen en neemt jouw verantwoordelijkheid.  

Je beschikt over:

 • bij voorkeur een HBO-opleiding richting Logistiek, Bedrijfskunde of Supply Chain;
 • minimaal 5 jaar relevante en soortgelijke werkervaring (inkoop, voorraadbeheer en logistiek);  
 • uitstekende kennis van en ervaring met ERP-systemen (Navision is een pré);
 • ervaren met de principes van lean en agile werken;  
 • affiniteit met data en IT.

Daarnaast ben je:

 • een initiatiefrijke en inspirerende kartrekker;  
 • in staat om zelfstandig veranderingen te realiseren;
 • samenwerkingsgericht;  
 • hands-on en doelgericht.

Werken bij VBH.. 

Als technische groothandel ontwikkelen en leveren wij oplossingen in raam – en deurtechniek voor aluminium, metalen en kunststof profielsystemen en zijn binnen de gevelbranche al meer dan 45 jaar dé expert op het gebied van hang- en sluitwerk. Wij bieden jou een zelfstandige functie bij een kerngezond en groeiend bedrijf waar een aangename informele werksfeer heerst en veel vakkennis aanwezig is. Naast 25 vakantiedagen op jaarbasis en een goed salaris bieden wij uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder:  

 • een premievrij pensioen;
 • een arbeidsovereenkomst voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • laptop en smartphone;
 • 13 ADV dagen per jaar; en  
 • ruime opleidingsmogelijkheden.  

Interesse?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over bovenstaande vacature, via 0162-483400. Vraag dan naar M. Pistoor – HR adviseur of Wim de Snayer – Commercieel directeur.

Wil je gelijk solliciteren? Mail ons dan jouw cv mét een motivatiebrief naar vacatures@vbh-nl.com t.a.v. M. Pistoor – HR Adviseur.

Kijk voor meer informatie op www.vbh-nl.com.

We stellen het niet op prijs wanneer andere bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.