De Meedenkkamer van VBH

In Deurtechniek, Qlever, Raamtechniek, systeQ by Marketing

Een product is bij VBH nooit zomaar een product. Het maakt deel uit van compleet concept, kent een doordachte toepassing of is op een specifieke vraag toegesneden. Hoe? Dat laten we u graag zien in onze Meedenkkamer. Hier komen onze producten én uw vraagstukken tot leven.

De Meedenkkamer is meer dan een showroom. Het is een inspirerende omgeving waar u op interactieve wijze kunt kennismaken met onze oplossingen. En vooral: hoe we onze oplossingen voor u kunnen inzetten.

Innovatie
“In de Meedenkkamer willen we onze klanten en leveranciers optimaal kennis laten maken met onze producten en concepten”, aldus algemeen directeur John Smits. “Je vindt er de laatste innovaties op het gebied van raam- en deurtechniek. In de Meedenkkamer laten we zien hoe innovatie, competentie en oerdegelijke betrouwbaarheid hand-in-hand gaan.”

Totaalbelevenis
De Meedenkkamer is een omgeving voor een totaalbelevenis. Wil je hem toch opdelen, dan onderscheiden we drie ‘subruimtes’:

– Een ruimte waar we onze producten speciaal voor de metalen gevelbouwer tonen
– Een ruimte waarin we u wegwijs maken door de wereld van kunststof gevelelementen, gecombineerd met onze smarthome-oplossing
– Een ruimte waar we met u meedenken om de slimste oplossingen te realiseren

Sneak preview
In de Meedenkkamer zijn vele innovatieve producten te zien en te testen, u vindt er onder andere onze multifunctionele deur, het moderne parallel-uitzetraam, de innovatieve draaischuiframen van VBH, systeQ: het beslagsysteem voor metalen profielsystemen, de geruisloze systeQ GO en VBH’s eigen uitgebreide Smarthome oplossing qlever.

Benieuwd naar al deze innovaties? Dan hebben we alvast een sneak preview voor u!

Neem een kijkje in onze Meedenkkamer:

Deel dit bericht