Normering

Onze producten zijn betrouwbaar. Maar wie dat zegt, moet ook het bewijs leveren. Dat doen we onder andere via diverse CE-Normeringen en certificaten. We beschikken over alle gangbare normeringen (DIN en EN). U kunt al onze producten dus met een gerust hart gebruiken.EN 14351 CE-normering

De CE-Normering volgt met haar nieuwe bouwproductenverordening de uniforme Europese standaard (14351, verplicht sinds 1 februari 2009). Voor de CE-certificering van ramen en deuren bieden we met CE-Fix® een eenvoudige online oplossing om de benodigde documenten op te stellen.


DIN 18650 voor automatische deursystemen

We produceren onze automatische deursystemen volgens de strengste wereldwijde veiligheidseisen. In de nieuwe DIN 18650 zijn de veiligheidseisen van de EU-richtlijnen voor machines opnieuw gedefinieerd. Deze omvangrijke normering beschrijft alle veiligheidsaspecten voor automatische schuif-, draai- en carrouseldeuren.

Richtlijn voor machines voor elektrisch aangestuurde ramen

Voor de productie van elektrisch aangestuurde ramen volgen we de Europese Machinerichtlijn 2006/42/EG. Dat betekent dat we onze machines aan een grondige risicoanalyse hebben onderworpen en dat we garanderen dat de documentatie en technische beschrijvingen in orde zijn.


EN 1155 voor roterende deuren

Onze elektrisch aangedreven roterende (draai-)deuren voor vluchtwegen voldoen allemaal aan de EN 1155-richtlijn.

EN 12101-2

We toetsen de NRWA (natuurlijke rook- en warmteafvoersystemen) continu aan de in de EN 12101-2 beschreven criteria.


DIN 1946-6

De normering DIN 1946-6 2009-05 is van toepassing op natuurlijke en ventilatorgestuurde klimaatbeheersing van woningen en soortgelijke gebouwen. In deze normering zijn de eisen vastgelegd op het gebied van planning, uitvoering, ingebruikname, het daadwerkelijke gebruik en de instandhouding van alle benodigde luchtverversingsaspecten. Concreet: we maken voor iedere nieuwe gebouwen en gebouwen die gerenoveerd worden (waar relevante luchtverversingstechnische veranderingen aan de orde zijn) een uniek luchtverversingsconcept.

DIN 18040 – barrièrevrij bouwen

Met onze deursloten en draaideuraandrijvingen (van toonaangevende fabrikanten) bieden we onze klanten diverse passende maatwerk oplossingen voor barrièrevrij bouwen.


EN 179 en EN 1125

Veiligheid is een extreem belangrijk thema. Op het gebied van vluchtdeuren en nooduitgangen bieden we aparte (pakket)oplossingen, via gecertificeerde accessoires ten behoeve van vluchtdeuren.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

NEEM CONTACT OP