Deurtechniek

Alles op het gebied van deuren en deurautomatiek

Eén deur, vele toepassingen: van fraaie toegangspoort tot efficiënte vluchtweg. VBH Nederland biedt u daarom een zeer compleet assortiment, vele mogelijkheden voor maatwerk én de laatste innovaties. We adviseren u graag.


Wat mogen wij voor u doen?


Oplossingen

VBH denkt op ieder vlak met u mee

VBH ontwikkelt en levert oplossingen in raam- en deurtechniek voor kunststof en aluminium profielsystemen en kan u daarnaast steunen bij uw logistieke processen. Maar bovenal zijn we een partner die met u meedenkt. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt inspelen op de eisen die de markt aan u oplegt.

Wat kunnen we voor u doen?


Een complete oplossing voor de aluminium gevelbouw waarin onder andere product management, calculatie en een uitgebreid product assortiment te vinden zijn.

Lees meer

De overkoepelende naam voor vier logistieke oplossingen: VBH Innight, Managed Inventory, Integrated Supply en VBH Connect, die u kunnen helpen om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren.

Lees meer

VBH’s eigen smarthome concept waarbij veiligheid, gemak en efficiëntie de sleutelwoorden zijn. Open met uw telefoon bijvoorbeeld uw ramen of deuren, controleer de verwarming of bestuur een van de vele andere elementen.

Lees meer

Een module van ORGADATA waarin u alle productspecificaties en documenten zult vinden die passen bij uw producten.

Lees meer
Huisdeur

Met onze huisdeuroplossingen combineert u stijlvol design met innovatieve functies. We adviseren u graag op het gebied van inbraakwering, brandveiligheid, paniek-oplossingen, vluchtwegoplossingen en toegangscontrole.

Lees meer…

Utiliteitsdeur

Voor utiliteitsgebouwen bieden we gestandaardiseerde oplossingen met automatische open- en sluitsystemen voor alle deurvarianten: compleet, efficiënt en veilig.
Onze expert adviseert u graag!

Lees meer…

Deurautomatiek

Automatische draai- en schuifdeursystemen vragen om extra kennis en ervaring. We leveren de klassieke één- of tweevleugelige schuifdeuren, maar ook draai- en rondboogdeuren. Uiteraard verzorgen we zowel installatie als het inregelen van het systeem voor u.

Lees meer…

systeQ GO

systeQ Go zorgt voor gemak, comfort en sfeer in de woning en kan in bijna iedere voordeur geplaatst worden, zonder daarbij de esthetiek van de deur te veranderen. Met één druk op de knop wordt de deur geopend of gesloten door de slimme en stille systeQ Go-aandrijving.

Lees meer…

NRWA

Natuurlijke rook- en warmteafvoersystemen (NRWA’s) zijn systemen die ramen automatisch, na een alarmsignaal van de rookmelder of via een druk op de noodknop, openen en rook afvoeren. Dit vergroot veiligheid en vergemakkelijkt eventuele reddingsoperaties.

Lees meer…


Waarom kiest u voor VBH?

VBH ontwikkelt en levert oplossingen in raam- en deurtechniek voor kunststof en aluminium profielsystemen. Maar bovenal zijn we een partner die met u meedenkt. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt inspelen op de eisen die de markt aan u oplegt.