Oplossingen

VBH denkt op ieder vlak met u mee

VBH ontwikkelt en levert innovatieve oplossingen in raam- en deurtechniek voor kunststof en aluminium profielsystemen en helpt u daarnaast bij het verbeteren van uw processen. Maar bovenal zijn we een partner die met u meedenkt. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt inspelen op de eisen die de markt aan u oplegt.


Wat mogen wij voor u doen?


Oplossingen

VBH denkt op ieder vlak met u mee

VBH ontwikkelt en levert oplossingen in raam- en deurtechniek voor kunststof en aluminium profielsystemen en kan u daarnaast steunen bij uw logistieke processen. Maar bovenal zijn we een partner die met u meedenkt. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt inspelen op de eisen die de markt aan u oplegt.

Wat kunnen we voor u doen?


Een complete oplossing voor de aluminium gevelbouw waarin onder andere product management, calculatie en een uitgebreid product assortiment te vinden zijn.

Lees meer

De overkoepelende naam voor vier logistieke oplossingen: VBH Innight, Managed Inventory, Integrated Supply en VBH Connect, die u kunnen helpen om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren.

Lees meer

VBH’s eigen smarthome concept waarbij veiligheid, gemak en efficiëntie de sleutelwoorden zijn. Open met uw telefoon bijvoorbeeld uw ramen of deuren, controleer de verwarming of bestuur een van de vele andere elementen.

Lees meer

Een module van ORGADATA waarin u alle productspecificaties en documenten zult vinden die passen bij uw producten.

Lees meer
systeQ

Het systeem voor systemen: een geïntegreerd totaalpakket voor deuren en ramen dat exact aansluit op de gangbare profielsystemen. Het omvat alles dat u nodig heeft om snel en efficiënt te kunnen calculeren, uw projecten technisch voor te bereiden en uw productiemachines aan te sturen

Lees meer…

qlever

Het Smart Home Concept qlever maakt van elke woning een intelligente totaalomgeving. Het systeem verbindt de diverse componenten draadloos met het control center: de qlever GATEWAY. Via de (gratis) qlever app hebben de bewoners de volledige controle over hun woning.

Lees meer…

logistiQ

De overkoepelende naam voor vier logistieke oplossingen Connect, Intergrated Supply, Innight en Managed Inventory die u helpen om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. We integreren onze logistieke en administratieve processen optimaal met die van u!

Lees meer…

LogiKal

De productiesoftware van LogiKal is geïntegreerd in systeQ. Deze hoogwaardige productiesoftware helpt u efficiënt en foutloos calculeren en produceren. Dat betekent dat u al onze data centraal kunt raadplegen en gebruiken, en direct via uw ERP-pakket uw materiaalbestellingen kunt plaatsen.

Lees meer…

 

Waarom kiest u voor VBH?

VBH ontwikkelt en levert oplossingen in raam- en deurtechniek voor kunststof en aluminium profielsystemen. Maar bovenal zijn we een partner die met u meedenkt. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt inspelen op de eisen die de markt aan u oplegt.