Raamtechniek

Alles op het gebied van ramen en raamautomatiek

Techniek en esthetiek gaan uitstekend samen. VBH Nederland combineert hoogwaardige materialen en vakmanschap met grote prestaties op het gebied van veiligheid, energie en geluidsisolatie. We adviseren u graag.


Wat mogen wij voor u doen?


Oplossingen

VBH denkt op ieder vlak met u mee

VBH ontwikkelt en levert oplossingen in raam- en deurtechniek voor kunststof en aluminium profielsystemen en kan u daarnaast steunen bij uw logistieke processen. Maar bovenal zijn we een partner die met u meedenkt. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt inspelen op de eisen die de markt aan u oplegt.

Wat kunnen we voor u doen?


Een complete oplossing voor de aluminium gevelbouw waarin onder andere product management, calculatie en een uitgebreid product assortiment te vinden zijn.

Lees meer

De overkoepelende naam voor vier logistieke oplossingen: VBH Innight, Managed Inventory, Integrated Supply en VBH Connect, die u kunnen helpen om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren.

Lees meer

VBH’s eigen smarthome concept waarbij veiligheid, gemak en efficiëntie de sleutelwoorden zijn. Open met uw telefoon bijvoorbeeld uw ramen of deuren, controleer de verwarming of bestuur een van de vele andere elementen.

Lees meer

Een module van ORGADATA waarin u alle productspecificaties en documenten zult vinden die passen bij uw producten.

Lees meer

Configurator

We helpen u graag bij het vinden van de juiste systeQ-raamaandrijving. Hiervoor kunt u onze geavanceerde raamaandrijvingsconfigurator gebruiken. Hierin hebben we de meest gangbare profielsystemen op de Nederlandse markt opgenomen

Lees meer…

Raamautomatiek

Zeker voor grotere bedrijfsgebouwen is het automatisch openen en sluiten van ramen en vensters belangrijk. We bieden u een groot assortiment aan betrouwbare, robuuste en krachtige aandrijvingen voor alle voorkomende ramen en vensters.

Lees meer…

Ventilatietechniek

NRWA

Waarom kiest u voor VBH?

VBH ontwikkelt en levert oplossingen in raam- en deurtechniek voor kunststof en aluminium profielsystemen. Maar bovenal zijn we een partner die met u meedenkt. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt inspelen op de eisen die de markt aan u oplegt.